Doorbraaksessie
Abonnement
VIP-dag

1 op 1-consult

 

Doorbraaksessie

Bel gratis met Daan en leg hem uit wat je wil bereiken. Samen ontdekken jullie wat het beste is om te doen: een maandabonnement op persoonlijke begeleiding, een 1 op 1-consult of een VIP-dag. De telefonische doorbraaksessie kost dus niets, duurt een half uur tot een uur en na afloop weet je precies wat voor jou de beste oplossing is om te komen van waar je nu bent naar waar je wil zijn: zo gezond en fit mogelijk.

Boek je sessie via info@weetwatjeeethetboek.nl of 06 1888 2125.

Abonnement

Als je echt stappen wil maken op het pad van de gezondheid en daarop niet alléén wil lopen, schakel Daan dan in. Dan werken jullie samen en kom je in jouw tempo stapje voor stapje dichterbij jouw ultieme gezondheid. Meer energie, meer kracht, meer doorzettingsvermogen, een grotere fitheid en uiteindelijk meer levensgeluk is het resultaat van een leven dat op alle vlakken gezonder wordt.

Weet wat je eet vertelt je al veel over gezondheid, maar gezond zijn gaat natuurlijk verder dan voeding. Het is een geheel aan kleine en grote dingen die je kunt doen  en laten. De vraag is alleen: welke opties zijn er en hoe pas je die het beste toe in het dagelijks leven? Over die vraag heeft Daan uitgebreid nagedacht en op basis van de best mogelijke bronnen geeft hij je persoonlijk advies.

Iedere maand spreek je hem live en wekelijks spreek je hem via de telefoon. Tussendoor is er altijd ruimte voor vragen of opmerkingen via de mail. Op deze manier is je persoonlijke begeleiding compleet en zul je merken dat je lichamelijke en geestelijke gezondheid met stappen vooruit gaat.

Het abonnement kost 197 euro per maand en beëindig je wanneer je wil.

Meld je aan via info@weetwatjeeethetboek.nl of 06 1888 2125.

VIP-dag

Boek een VIP-dag met Daan en neem twee vrienden of vriendinnen mee. Van 10.00 tot 15.00 neemt Daan je mee op een reis langs alles wat hij in de loop van de tijd heeft ontdekt over gezondheid.

De dag begint met koffie en iets lekkers waar je Daan alles kunt vragen wat je wil over gezondheid. En wat je niet vraagt, vertelt hij je zelf. Wat volgt is de supermarktsafari: als jager-verzamelaar door de supermarkt waarbij Daan onthult hoe je verstandige en lekker keuzes kunt maken. Het is een ontdekkingstocht vol eye openers. Daarna is het heerlijk lunchen in een leuk tentje met nog meer ruimte voor vragen en antwoorden.

De VIP-dagen leveren erg positieve reacties op, zoals dat het als een ‘superleuke dag’ wordt ervaren. Mensen vinden het ‘heel informeel en gezellig, waardoor er veel informatie uitgewisseld kon worden over voeding, levensstijl en alle aanverwante onderwerpen’. De dag is ruim opgezet zodat alle mogelijke informatie die niet in een boek of een lezing past de ruimte krijgt die het verdient. ‘Alle tijd om vragen te stellen en natuurlijk genoten van de koffie, de lunch en het bezoek aan de supermarkt.’ Daan heeft veel te vertellen, kan tegelijk goed luisteren en doordat de groep niet te groot is, is er aandacht voor iedereen. ‘Enorm leuk kado voor foodlovers!!’

Meld je aan via info@weetwatjeeethetboek.nl of 06 1888 2125.

1 op 1-consult

Op basis van jouw persoonlijke situatie op het gebied van voeding en gezondheid krijg je op maat gesneden advies van Daan de Wit.

Tijdens de ontmoeting bespreken Daan en jij alle gegevens die je eerder hebt opgestuurd over je specifieke voedingspatroon en jouw unieke bijzonderheden. Na dit gesprek verwerkt Daan alle gegevens en ontvang je een persoonlijk voedingsadvies. Het gesprek duurt een uur, kost 90 euro en is inclusief een follow up-gesprek via de telefoon.

Meld je aan via info@weetwatjeeethetboek.nl of 06 1888 2125.

Supplementen

Welke supplementen gebruikt Daan? Lees het hier.

Zouden we in het Westen beter eten dan we nu doen – dus gezondere voeding, meer bewegen en minder roken – dan kunnen we 90 procent van de diabetes-2 voorkomen, 80 procent van de hart- en vaatziekten en 70 procent van de beroertes en dikke darmkankers – Arts en auteur dr. Remko Kuipers, zoals geciteerd in Weet wat je eet.