Spoorsessie
VIP-dag

1 op 1-consult

 

Spoorsessie

Daan heeft in de loop van de tijd veel kennis opgebouwd. Hij kan je op het goede spoor zetten. Bel hem en leg hem uit wat je wil bereiken.

Door met Daan te bellen ontdekken jij en hij wat het beste bij jouw specifieke situatie past: een eenmalig consult, een maandabonnement met persoonlijke begeleiding, een VIP-dag of een intensief spoortraject. De telefonische spoorsessie kost niets, duurt ongeveer een half uur en na afloop weet je precies wat Daan voor je kan betekenen.

Boek je sessie via info@weetwatjeeethetboek.nl of 06 1888 2125.

VIP-dag

Boek een VIP-dag met Daan en neem twee vrienden of vriendinnen mee. Van 10.00 tot 15.00 neemt Daan je mee op een reis langs alles wat hij in de loop van de tijd heeft ontdekt over gezondheid.

De dag begint met koffie en iets lekkers waar je Daan alles kunt vragen wat je wil over gezondheid. En wat je niet vraagt, vertelt hij je zelf. Wat volgt is de supermarktsafari: als jager-verzamelaar door de supermarkt waarbij Daan onthult hoe je verstandige en lekker keuzes kunt maken. Het is een ontdekkingstocht vol eye openers. Daarna is het heerlijk lunchen in een leuk tentje met nog meer ruimte voor vragen en antwoorden.

De VIP-dagen leveren erg positieve reacties op, zoals dat het als een ‘superleuke dag’ wordt ervaren. Mensen vinden het ‘heel informeel en gezellig, waardoor er veel informatie uitgewisseld kon worden over voeding, levensstijl en alle aanverwante onderwerpen’. De dag is ruim opgezet zodat alle mogelijke informatie die niet in een boek of een lezing past de ruimte krijgt die het verdient. ‘Alle tijd om vragen te stellen en natuurlijk genoten van de koffie, de lunch en het bezoek aan de supermarkt.’ Daan heeft veel te vertellen, kan tegelijk goed luisteren en doordat de groep niet te groot is, is er aandacht voor iedereen. ‘Enorm leuk kado voor foodlovers!!’

Meld je aan via info@weetwatjeeethetboek.nl of 06 1888 2125.

1 op 1-consult

Op basis van jouw persoonlijke situatie op het gebied van voeding en gezondheid krijg je op maat gesneden advies van Daan de Wit.

Tijdens de ontmoeting bespreken Daan en jij alle gegevens die je eerder hebt opgestuurd over je specifieke voedingspatroon en jouw unieke bijzonderheden. Na dit gesprek verwerkt Daan alle gegevens en ontvang je een persoonlijk voedingsadvies. Het gesprek duurt een uur en kost inclusief BTW 125 euro.

Meld je aan via info@weetwatjeeethetboek.nl of 06 1888 2125.

Supplementen

Welke supplementen gebruikt Daan? Lees het hier.

Zouden we in het Westen beter eten dan we nu doen – dus gezondere voeding, meer bewegen en minder roken – dan kunnen we 90 procent van de diabetes-2 voorkomen, 80 procent van de hart- en vaatziekten en 70 procent van de beroertes en dikke darmkankers – Arts en auteur dr. Remko Kuipers, zoals geciteerd in Weet wat je eet.