Spoortraject

Daan heeft in de loop van de tijd veel kennis opgebouwd. Hij kan je gedurende een half jaar op het goede spoor zetten.
Lees hier alles over het spoortraject.

 

VIP-dag

Boek een VIP-dag met Daan en neem je familie of vrienden mee. Van 10.00 tot 15.00 neemt Daan jou en je groep tot 6 mensen mee op een reis langs alles wat hij in de loop van de tijd heeft ontdekt over gezondheid.

De dag begint met koffie en iets lekkers waarbij je Daan alles kunt vragen wat je wil over gezondheid. En wat je niet vraagt, vertelt hij je zelf. Wat volgt is dat je als een soort jager-verzamelaar door de supermarkt trekt en Daan onthult hoe je verstandige en lekkere keuzes kunt maken. Het is een ontdekkingstocht vol eye openers. Daarna is het heerlijk lunchen in een leuk tentje met nog meer ruimte voor vragen en antwoorden.

De VIP-dagen leveren erg positieve reacties op, zoals dat het als een ‘superleuke dag’ wordt ervaren. Mensen vinden het ‘heel informeel en gezellig, waardoor er veel informatie uitgewisseld kon worden over voeding, levensstijl en alle aanverwante onderwerpen’. De dag is ruim opgezet zodat alle mogelijke informatie die niet in een boek of een lezing past de ruimte krijgt die het verdient. ‘Alle tijd om vragen te stellen en natuurlijk genoten van de koffie, de lunch en het bezoek aan de supermarkt.’ Daan heeft veel te vertellen, kan tegelijk goed luisteren en doordat de groep niet te groot is, is er aandacht voor iedereen. ‘Enorm leuk kado voor foodlovers!!’

Op de dag zelf voldoet Daan alle rekeningen. Dat betekent dat je dan nergens naar om hoeft te kijken. De dag is berekend op 6 mensen. Van tevoren is er overleg over de datum en maak je voor de groep 947 euro over. Een afspraak voor een VIP-dag maak je heel makkelijk via klantenservice@andermens.nl

Wat ook mogelijk is, is om je aan te melden zonder dat je een groep hebt. Dan wordt gekeken of er nog andere mensen zijn zonder groep, waarna een groep wordt samengesteld. De VIP-dagen vinden in Amsterdam plaats en beginnen op een zowel met auto als OV zeer goed te bereiken plaats, maar andere locaties om een dag te organiseren zijn bespreekbaar.

1 op 1-consult

Op basis van jouw persoonlijke situatie op het gebied van voeding en gezondheid krijg je op maat gesneden advies van Daan de Wit.

Het gesprek duurt een uur en kost inclusief BTW 125 euro.

Meld je aan via info@weetwatjeeethetboek.nl of 06 1888 2125.