Eerder was Daan te horen bij de Zwarte Markt voor Kennis, lezingen over vet, de Gezondheidsbeurs, fermentatieworkshops, de Melksalon, lezingen op de Good Health Dayde Nieuwe Yogaschool, de lancering van de gezondheidssite van Nieuwegein en het Mensa-oktoberweekend.

Ook in 2017 kom je Daan tegen bij diverse lezingen, workshops en lunchlezingen bij bedrijven en instellingen, zoals bijvoorbeeld bij Even weg uit de stad, op zondag 30 april, inclusief yoga-in-de-polder en waar je, met je blote voeten in het gras, alles leert over permacultuur. Donderdagavond 18 mei kun je in Amsterdam terecht voor een lezing van Daan die een overzicht geeft van Weet wat je eet, in het Mirror Centre, om 20.00 uur. Op zondag 21 mei is Daan te zien en te horen op Healthy Fest. In november is er het Better Health Event in de RAI in Amsterdam. Daar zie je Daan op zaterdag de 25e en zondag de 26e.

Boek Daan voor je evenement
Het beste uit het boek, verteld door de auteur zelf? Boek Daan voor een lezing of workshop bij jou in de buurt – wat dacht je van een lunchlezing bij jou op kantoor? Mail naar info@weetwatjeeethetboek.nl of bel met 06 1888 2125.

Daan de Wit

Daan de Wit