Hoor en zie Daan
Fermentatieworkshop
Op zondagmiddag 16 december 2018 gaan we zuurkool en koolzuur maken! De middag begint met een interview door Marleen Janssen. Die vraagt aan Daan alles wat hij weet over het wonderlijke proces van fermentatie. Vervolgens gaan we aan de slag met de zuurkool en het koolzuur (kombucha).
Met deze middag voed je zowel de geest als het lichaam. Je leert alles over het fenomeen fermenteren en over hoe je het praktisch kunt toepassen. Dankzij de zwam (ja, echt) in de kombucha die je meekrijgt, maak je tot in lengte van dagen je eigen gezondmakende koolzuurhoudende frisdrank En je neemt natuurlijk je zelfgemaakte pot bijna-zuurkool mee die twee weken later een weldaad is voor je darmstelsel, en nog lekker ook.
Lees er hier alles over en meld je snel aan, want het aantal deelnemers is beperkt.
En lees ook alvast iets meer over wat Daan vertelt over de wonderen van fermentatie: lekker en gezond!

Boek Daan voor je evenement
Het beste uit het boek, verteld door de auteur zelf? Boek Daan voor een lezing of workshop bij jou in de buurt – wat dacht je van een lunchlezing bij jou op kantoor? Mail naar info@weetwatjeeethetboek.nl of bel met 06 1888 2125.

Enkele van de opties
· Overzichtslezing Weet wat je eet – 15, 30, 60 of 90 minuten
· Hoe mensaardig is plantaardig? Alles over de omega’s 3, 6 en 9 – 45 minuten
· Verjong je microbioom – Alles over fermenteren – 45 minuten (eventueel + workshop van 45 minuten)
· Alles over gezonde en ongezonde vetten – 30 minuten
· Het andere verhaal over suiker – 30 minuten
· Waarom worden we zo dik en wat je eraan kunt doen – 30 minuten
· Wie was Weston Price en wat kunnen we van hem leren? – 30 minuten
– Combinaties van lezingen zijn zeker mogelijk

De lezingen zijn in PowerPoint en bevatten alleen beeld. De tekst en uitleg krijg je van Daan.

Waar kwam je Daan tegen?
Eerder hoorde je Daan in English at InterNations in Amsterdam, op de LCHF-belevingsmarkt van het GezondDorp Leende, op het Better Health Event in de RAI in Amsterdam en in het BioProeflokaal in Rotterdam. Nog eerder was Daan te horen bij de Zwarte Markt voor Kennis, lezingen over vet, de Gezondheidsbeurs, fermentatieworkshops, de Melksalon, lezingen op de Good Health Dayde Nieuwe Yogaschool, de lancering van de gezondheidssite van Nieuwegein, het Mensa-oktoberweekend,  Even weg uit de stad, een lezing in het Amsterdamse Mirror Centre en ook was Daan te zien en te horen op Healthy Fest.

Boek een persoonlijk consult met Daan
Als je door de bomen het bos niet meer ziet en toe bent aan een gezond lichaam op basis van de oudste kennis over voeding en de nieuwste wetenschap, dan kun je terecht bij Daan de Wit, de schrijver van het boek Weet wat je eet. Op basis van jouw specifieke voedingspatroon en jouw unieke bijzonderheden ontvang je een persoonlijk voedingsadvies.

Daan de Wit


Daan de Wit