Ook in 2017 kom je Daan tegen bij diverse lezingen, workshops en lunchlezingen bij bedrijven en instellingen. In oktober
hoorde je Daan in English at InterNations in Amsterdam, Wednesday the 18th. In november is er het Better Health Event in de RAI in Amsterdam. Daar zie je Daan op zaterdag de 25e en zondag de 26e – maak kans op gratis toegangskaartjes! En op 15 december tref je Daan in het BioProeflokaal in Breda.

Eerder was Daan te horen bij de Zwarte Markt voor Kennis, lezingen over vet, de Gezondheidsbeurs, fermentatieworkshops, de Melksalon, lezingen op de Good Health Dayde Nieuwe Yogaschool, de lancering van de gezondheidssite van Nieuwegein, het Mensa-oktoberweekend,  Even weg uit de stad, een lezing in het Amsterdamse Mirror Centre en in mei was Daan te zien en te horen op Healthy Fest.

Boek Daan voor je evenement
Het beste uit het boek, verteld door de auteur zelf? Boek Daan voor een lezing of workshop bij jou in de buurt – wat dacht je van een lunchlezing bij jou op kantoor? Mail naar info@weetwatjeeethetboek.nl of bel met 06 1888 2125.

Daan de Wit

Daan de Wit