Welke supplementen gebruikt Daan in aanvulling op de basis, gezond eten? Hij krijgt die vraag vaak en geeft er hier concreet antwoord op.

Steeds duidelijker wordt, mede door bijvoorbeeld het onderzoek van de Amerikaanse wetenschapper Bruce Ames, dat je veel van wat goed is nodig hebt om op de lange termijn gezond te blijven. Ames bevestigt hiermee het werk van de in Weet wat je eet aangehaalde wetenschapper Weston Price.

Om je lichaam te geven wat het nodig heeft zodat je niet alleen hier en nu overleeft, maar ook op de lange duur gezond en fit kunt zijn is het verstandig om gezond te eten en te bewegen en om supplementen te nemen die goed bij je passen. Daan slikt dagelijks een aantal basissupplementen. Dat betekent niet dat jij exact hetzelfde moet slikken, maar je kunt er wel inspiratie uit opdoen.

Daan bestelt zijn supplementen voornamelijk bij iHerb in de VS en met kortingscode WIT020 krijgen jij en hij korting bij jouw eerste bestelling. Probeer douanekosten te voorkomen door voor niet meer dan 75 per keer te bestellen bij transport met DHL.


De supplementen die Daan de Wit dagelijks gebruikt.

* Vitamine C, 5 capsules verspreid over de dag.
* Vitamine D3, 1 capsule.
* Vitamine K2, 1 capsule, via Amazon.
* Visolie, 1 capsule.
* Magnesium, 1 tablet of 10 sprays in een glas water.
* B-compex, 1 tablet.
* Zink, 1 tablet om de dag.
* Collageen, 1 schep anderhalf uur voorafgaand aan ontbijt.
* DMAE, 1 capsule.
* Cordyceps, 1 capsule.
* Spirulina, 1 gram voorafgaand aan het slapengaan.
* Keltisch zeezout uit het Franse Guérande. Als je het gebruikt bij het bereiden van je eten, krijg je de waardevolle mineralen vanzelf mee.

Experimenteert met
* Shroom Tech Immune, 2 capsules.
* Astragalus, 2 capsules.
* Voor mannen: Saw Palmetto, 1 capsule.

Op de wenslijst
* Kurkuma
* Q10
* Astaxanthine