Wat is verstandig om te eten en wat kun je beter laten staan? Welke voedingssupplementen kunnen een bijdrage leveren aan je gezondheid? Hoe kun je je gewicht positief beïnvloeden en tegelijk lekker en voldoende blijven eten? Welke stappen kun je naast voeding nog zetten op weg naar een gezond leven?

Als je door de bomen het bos niet meer ziet en toe bent aan een gezond lichaam op basis van de oudste kennis over voeding en de nieuwste wetenschap, dan kun je terecht bij Daan de Wit, de schrijver van het boek Weet wat je eet. Op basis van jouw specifieke voedingspatroon en jouw unieke bijzonderheden ontvang je een persoonlijk voedingsadvies.

 

Consult

Op basis van jouw persoonlijke situatie op het gebied van voeding en gezondheid krijg je op maat gesneden advies van Daan de Wit.

Tijdens de ontmoeting bespreken Daan en jij alle gegevens die je eerder hebt opgestuurd over je specifieke voedingspatroon en jouw unieke bijzonderheden. Na dit gesprek verwerkt Daan alle gegevens en ontvang je een persoonlijk voedingsadvies. Het gesprek duurt een uur, kost 90 euro en is inclusief een follow up-gesprek via de telefoon.

Meld je aan via info@weetwatjeeethetboek.nl of 06 1888 2125.

Supplementen
Welke supplementen gebruikt Daan? Lees het hier.

Zouden we in het Westen beter eten dan we nu doen – dus gezondere voeding, meer bewegen en minder roken – dan kunnen we 90 procent van de diabetes-2 voorkomen, 80 procent van de hart- en vaatziekten en 70 procent van de beroertes en dikke darmkankers – Arts en auteur dr. Remko Kuipers, zoals geciteerd in Weet wat je eet.